5.8. klo 18.30 Gabriela Montero – loppuunmyyty

Mäntän Musiikkijuhlat 2023

Lauantai 5.8.2023 klo 18.30
Gabriela Montero – Loppuunmyyty
Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-sali
58/45 €

”Jotkut muusikot ovat syntyneet niin häikäisevän, Jumala suoman lahjakkuuden kanssa, että tuntuu onnekkaalta vain päästä todistamaan sitä. Näin tapahtui Gabriela Monteron soittaessa Rahmaninovin 2. pianokonserton Cincinnatin sinfoniaorkesterin kanssa, mitä vielä seurasi sensaatiomainen improvisaatio.” -Cincinnati Enquirer

Eteläamerikkalainen pianistinero Gabriela Montero on tämän hetken kysytyimpiä pianotaiteiljoita. Hänen visionääriset tulkintansa ovat villinneet yleisöjä ja ällistyttäneet kriitikoita ympäri maailmaa. Monteroa pidetään myös yhtenä aikamme parhaista improvisoijista. Niinpä Mäntässä kuullaan sykähdyttävän resitaaliohjelman päätteeksi myös improvisaatioita.


OHJELMA

Johann Sebastian Bach (1685–1750), sov. Ferruccio Busoni (1866–1924): Chaconne
César Franck (1822–90): Preludi, koraali ja fuuga 

väliaika

Robert Schumann (1810–56): Karnevaali op. 9 
Gabriela Montero (1970–): Improvisaatioita


Oikeudet ohjelmanmuutoksiin pidätetään.
Taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Kivijärvi-salissa klo 18.00.
Väliaika alkaa n. klo 19.05. Konsertti päättyy n. klo 20.20.


KONSERTTILIPUT

  • 58 €/peruslippu: aikuiset
  • 45 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkeä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


Lisäpalvelut varauksen yhteydessä

Ohjelmakirja

Osta ohjelmakirja ennakkoon! Hinta 15 €/kpl, sisältää postituskulut. Saat kirjan postitse ennen Mäntän musiikkijuhlien alkua, kun tilaat sen viimeistään 15.7. Ohjelmakirjaa voi ostaa myös paikan päältä.

Väliaikatarjoilu

Voit tilata väliaikatarjoilun vaivattomasti etukäteen. Tunnelmallisessa tuvassa Göstan pihapiirissä tarjoillaan herkullista kantarellipiirasta tai suklaaleivosta mehustettujen vadelmien kera, 9 €/hlö. Kahvi tai tee kuuluu hintaan. Tarjolla myös muita kahvilatuotteita ja virvokkeita.

Illallinen

Neljän ruokalajin Taidemenu (56 €) kruunaa illan! Varaa paikkasi konsertin jälkeiselle illalliselle taidemuseon upeaan ravintolaan.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeukset ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa. 

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin:

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi