5.8. klo 15.00 Saskia Giorgini

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2022

5.8.2022
klo 15.00 Saskia Giorgini
Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-sali
35/28 €

Saskia Giorgini (s. 1985) on tehnyt viime vuosina ilmiömäisen nousun nuorten pianistien kansainväliseen eliittiin. Hänen viime marraskuussa julkaistu levytyksensä Liszt: Harmonies poétiques et religieuses on ehtinyt jo saavuttaa useita tunnustuksia, kuten arvostetun ranskalaisen Diapason-lehden Diapason d’Or -palkinnon. Mäntän konsertissa Giorgini esittää tämän Lisztin runollisen ja syvällisen teoskokonaisuuden.


Ohjelma:

Franz Liszt: Harmonies poétiques et religieuses (Runollisia ja hartaita säveliä)


Väliaika alkaa n. klo 15.50. Konsertti päättyy n. klo 16.45.


Väliaikatarjoilu Autereen tuvassa

Tunnelmallisessa tuvassa Göstan pihapiirissä tarjotaan väliajalla virvokkeita, kahvia, teetä sekä suolaista- ja makeaa kahvileipää. Ei etukäteisvarausta.


KONSERTTILIPUT:

  • 35 €/peruslippu, aikuiset
  • 28 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkilöä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT:

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeukset ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa.

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin:

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi