5.8. klo 13.00 Piotr Pawlak – Loppuunmyyty

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2023

Lauantai 5.8.2023 klo 13.00
Piotr Pawlak – loppuunmyyty
Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-sali
40/30 €

Syksyn 2022 kansainvälisen Maj Lind -pianokilpailun voittaja kiinnitettiin Mänttään välittömästi finaalin jälkeen. Pawlak keräsi itselleen kilpailun aikana vannoutuneen kannattajakunnan Suomesta. Häneen ihastuttiin karismaattisena esiintyjänä ja sähäkkänä pianovirtuoosina, jolla on paljon sanottavaa omaleimaisilla tulkinnoillaan.

Piotr Pawlak on on menestynyt Maj Lind -pianokilpailun lisäksi useissa muissakin kansainvälisissä pianokilpailuissa viime vuosina, ja hänet on palkittu myös ansioista matematiikan ja muiden tieteiden saralla. Monipuolinen Pawlak on myös taitava urkuri.


OHJELMA

Ludwig van Beethoven (1770–1827) / Franz Liszt (1811–1886): Sinfonia nro 3 Es-duuri op. 55, S. 464/3

Maurice Ravel (1875–1937): La Valse 

Oikeudet ohjelmanmuutoksiin pidätetään.
Taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Kivijärvi-salissa klo 12.30.
Ei väliaikaa. Konsertti päättyy n. klo 14.10.


Konserttiliput

  • 40 €/peruslippu, aikuiset
  • 30 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkeä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.

Ohjelmakirja

Osta ohjelmakirja ennakkoon! Hinta 15 €/kpl, sisältää postituskulut. Saat kirjan postitse ennen Mäntän musiikkijuhlien alkua, kun tilaat sen viimeistään 15.7. Ohjelmakirjaa voi ostaa myös paikan päältä.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeuksena ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa.

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin:

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi