4.8. klo 18.30 Paul Lewis

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2023

Perjantai 4.8.2023 klo 18.30
Paul Lewis
Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-sali
58/45 €

Paul Lewis muistetaan yhdestä festivaalimme historian upeimmasta konsertista – vuoden 2014 päätöskonsertista,  jossa hän esitti Beethovenin kolme viimeistä pianosonaattia. 

Lewisin soittoa leimaa syvällisyys ja koskettavuus. Hänellä on ihmeellinen kyky tulkita musiikkia niin, että se tuntuu tavoittavan säveltäjän perimmäisen tarkoituksen.

Viime vuodet Lewis on jatkanut nousuaan yhdeksi maailman johtavista pianisteista, ja hänet tunnetaan erityisesti saksalaisen musiikin vaikuttavana tulkkina. Mäntässä kuullaan vaikuttava, elähdyttävä ja koskettava kokoelma Schubertin pianosonaatteja.

HUOMIO!
LIPUNMYYNTI LOPPUU VERKOSSA KLO 12, MUTTA LIPPUJA MYYNNISSÄ SERLACHIUS-MUSEO GÖSTAN LIPPUTISKILLÄ KONSERTIN ALKUUN SAAKKA MIKÄLI LIPPUJA VIELÄ JÄLJELLÄ.


OHJELMA

Franz Schubert (1797–1828): 
Pianosonaatti C-duuri D 840 ”Reliquie”
Pianosonaatti A-duuri D 664

väliaika

Pianosonaatti a-molli D 845


Oikeudet ohjelmanmuutoksiin pidätetään.
Taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Kivijärvi-salissa klo 18.00.
Väliaika alkaa n. klo 19.20. Konsertti päättyy n. klo 20.20.


KONSERTTILIPUT

  • 58 €/peruslippu, aikuiset
  • 45 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkeä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


Lisäpalvelut varauksen yhteydessä

Ohjelmakirja

Osta ohjelmakirja ennakkoon! Hinta 15 €/kpl, sisältää postituskulut. Saat kirjan postitse ennen Mäntän musiikkijuhlien alkua, kun tilaat sen viimeistään 15.7. Ohjelmakirjaa voi ostaa myös paikan päältä.

Väliaikatarjoiu Autereen tuvassa

Voit tilata väliaikatarjoilun vaivattomasti etukäteen. Tunnelmallisessa tuvassa Göstan pihapiirissä tarjoillaan herkullista kantarellipiirasta tai suklaaleivosta mehustettujen vadelmien kera, 9 €/hlö. Kahvi tai tee kuuluu hintaan.
Tarjolla on myös muita kahvilatuotteita ja virvokkeita.

Illallinen ravintola Göstassa

Neljän ruokalajin Taidemenu (56 €) kruunaa illan! Varaa paikkasi konsertin jälkeiselle illalliselle taidemuseon upeaan ravintolaan.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeukset ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa.

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin:

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi