4.8. klo 18.30 Angela Hewitt -LOPPUUNMYYTY

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2022

4.8.2022
klo 18.30 Angela Hewitt – LOPPUUNMYYTY
Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-sali
58/45 €

Angela Hewitt palaa Mänttään monen vuoden tauon jälkeen! Hewitt on lähivuosikymmenien aikana vakiinnuttanut asemansa yhtenä aikamme rakastetuimmista pianotaiteilijoista sekä arvostetuimmista J.S. Bachin tulkitsijoista.
Tänä kesänä hän esittää herkullisen yhdistelmän Mozartin, Bachin ja Brahmsin musiikkia.


OHJELMA:

Wolfgang Amadeus Mozart: Pianosonaatti nro 12 F-duuri K 332
Johann Sebastian Bach: Ranskalainen alkusoitto BWV 831
***
Johannes Brahms: Pianosonaatti nro 3 f-molli Op. 5


Väliaika alkaa n. klo 19.20. Konsertti päättyy n. klo 20.35.


Väliaikatarjoilu Autereen tuvassa

Tunnelmallisessa tuvassa Göstan pihapiirissä tarjotaan väliajalla virvokkeita, kahvia, teetä sekä suolaista- ja makeaa kahvileipää. Ei etukäteisvarausta.

Lisäpalveluna illallinen ravintola Göstassa

Neljän ruokalajin Taidemenu kruunaa illan! Varaa paikkasi konsertin jälkeiselle illalliselle taidemuseon upeaan ravintolaan. Hinnat: Taidemenu 56 € tai Taidemenu (kasvis) 49 €. Menu on saatavana myös kokonaan vegaanisena. Ilmoitathan toiveistasi varauksen yhteydessä.


KONSERTTILIPUT:

  • 58 €/peruslippu, aikuiset
  • 45 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 hlöä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT:

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeukset ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa.

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin:

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi