4.8. klo 15.00 Jeneba Kanneh-Mason

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2023

Perjantai 4.8.2023 klo 15.00
Jeneba Kanneh-Mason
Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-sali
35/28 €

Kaksikymmentävuotias Jeneba Kanneh-Mason on yksi Iso-Britannian kiinnostavimpia nuoria pianisteja. Useiden pianokilpailumenestysten lisäksi hän on jo ehtinyt debytoida BBC Promseissa ja hänet on nimetty 2021 Classic FM -radiokanavan Rising star -taiteilijaksi. Kuluvalla kaudella hän on esiintynyt mm. Philharmonia -orkesterin, BBC Philharmonic -orkesterin ja Wienin radio-orkesterin solistina, sekä soittanut sooloresitaaleja mm. Zürichin Tonhallessa, Lontoon Wigmore Hallissa ja Rheingaun festivaalilla.

Hän on kolmas Kanneh-Masonin maailmankuulusta musiikkiperheestä lähivuosina kansainväliselle solistiuralle noussut nuori lahjakkuus. 

HUOMIO!
LIPUNMYYNTI LOPPUU VERKOSSA KLO 12, MUTTA LIPPUJA MYYNNISSÄ SERLACHIUS-MUSEO GÖSTAN LIPPUTISKILLÄ KONSERTIN ALKUUN SAAKKA MIKÄLI LIPPUJA VIELÄ JÄLJELLÄ.


Ohjelma

Dmitri Šostakovitš (1906–75): Preludi ja fuuga D-duuri
Ludwig van Beethoven (1770–1827): Pianosonaatti D-duuri op. 10 nro 3 Sergei Prokofiev (1891–1953): 10 kappaletta baletista Romeo ja Julia


Oikeudet ohjelmanmuutoksiin pidätetään.
Taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Kivijärvi-salissa klo 14.30.
Ei väliaikaa. Konsertti päättyy n. klo 16.15.


KONSERTTILIPUT

  • 35 €/peruslippu, aikuiset
  • 28 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkeä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.

Ohjelmakirja:

Osta ohjelmakirja ennakkoon! Hinta 15 €/kpl, sisältää postituskulut. Saat kirjan postitse ennen Mäntän musiikkijuhlien alkua, kun tilaat sen viimeistään 15.7. Ohjelmakirjaa voi ostaa myös paikan päältä.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeukset ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa.

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin:

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi