3.8. klo 18.30 Jean-Efflam Bavouzet

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2023

TORSTAI 3.8.2023 klo 18.30
Jean-Efflam Bavouzet
Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-sali
58/45 €

Ranskalainen mestaripianisti Jean-Efflam Bavouzet tunnetaan herkkävaistoisena soinnin taikurina. Bavouzet nousi maailmanmaineeseen Joseph Haydnin musiikin eloisana tulkitsijana, ja hänet tunnetaan myös useita arvostettuja levypalkintoja saaneista ranskalaisen musiikin levytyksistä.

Mäntän resitaalissa kuullaan Haydnin ja Ravelin musiikkia, joiden parissa tämän karismaattisen pianotaiteilijan musiikillinen huumorintaju ja kosketuksen herkkyys pääsevät oikeuksiinsa.

Vinkki: Mäntän Musiikkijuhlilla on myös harvinainen mahdollisuus päästä tutustumaan lisää Bavouzet’n musiikilliseen ajatteluun – hän on lupautunut opettamaan nuoria pianistilahjakkuuksia keskiviikkona 2.8.2023.


Ohjelma

Joseph Haydn (1732–1809): 
Pianosonaatti As-duuri Hob XVI/46 
Pianosonaatti Es-duuri Hob XVI/ 49 

väliaika

Maurice Ravel (1875–1937): 
Jeux d’eau (Veden leikkiä)
Menuet sur le nom de Haydn (Menuetti Haydnin nimestä)    
Sonatine 
Miroirs (Heijastuksia)


Oikeudet ohjelmanmuutoksiin pidätetään.
Taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Kivijärvi-salissa klo 18.00.
Väliaika alkaa n. klo 19.15. Konsertti päättyy n. klo 20.30.


KONSERTTILIPUT

  • 58 €/peruslippu, aikuiset
  • 45 €/alennuslippu: opiskelijat ja koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkeä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


Lisäpalvelut varauksen yhteydessä

Ohjelmakirja

Osta ohjelmakirja ennakkoon! Hinta 15 €/kpl, sisältää postituskulut. Saat kirjan postitse toukokuun aikana. 

Väliaikatarjoilu Autereen tuvassa

Voit tilata väliaikatarjoilun vaivattomasti etukäteen. Tunnelmallisessa tuvassa Göstan pihapiirissä tarjoillaan herkullista kantarellipiirasta tai suklaaleivosta mehustettujen vadelmien kera, 9 €/hlö. Kahvi tai tee kuuluu hintaan. Tarjolla on myös muita kahvilatuotteita tai virvokkeita.

Illallinen

Neljän ruokalajin Taidemenu kruunaa illan! Varaa paikkasi konsertin jälkeiselle illalliselle taidemuseon upeaan ravintolaan. Hinnat: Taidemenu 56 € tai Taidemenu (kasvis) 49 €. Menu on saatavana myös kokonaan vegaanisena. Ilmoitathan toiveistasi varauksen yhteydessä.LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeukset ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa.

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin:

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.


Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi