3.8. klo 18.30 Ian Bostridge ja Saskia Giorgini

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2022

3.8.2022
klo 18.30 Ian Bostridge ja Saskia Giorgini
Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-sali
58/45 €

Musiikin historiassa ei liene montakaan koskettavampaa musiikkiteosta kuin Schubertin Winterreise, eikä maailmassa montakaan ihmistä, joka olisi sukeltanut syvemmälle teoksen maailmaan kuin Ian Bostridge. Juuri tämän teoksen esitys nosti hänet maailmanmaineeseen vuonna 1993, jonka jälkeen hän on esittänyt sitä satoja kertoja. Myös Bostridgen kirja Schubertin Talvinen matka: Winterreise (2015) on ollut suuri menestys. Viime vuodet Bostridge on esiintynyt erityisesti pianisti Saskia Giorginin kanssa, jonka on hänen taiteellinen partnerinsa myös Mäntässä 2022. 


OHJELMA:

Franz Schubert: Winterreise (Talvinen matka) D 911


Konsertissa ei ole väliaikaa. Konsertti päättyy n. klo 19.50.


Lisäpalveluna illallinen ravintola Göstassa

Neljän ruokalajin Taidemenu kruunaa illan! Varaa paikkasi konsertin jälkeiselle illalliselle taidemuseon upeaan ravintolaan. Hinnat: Taidemenu 56 € tai Taidemenu (kasvis) 49 €. Menu on saatavana myös kokonaan vegaanisena. Ilmoitathan toiveistasi varauksen yhteydessä.


KONSERTTILIPUT:

  • 58 €/peruslippu: aikuiset
  • 45 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 hlöä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT:

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeukset ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa.

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin:

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi