2.8. klo 18.30 Boris Giltburg

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2023

Keskiviikko 2.8.2023 klo 18.30
Boris Giltburg
Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-sali
58/45 €

”Giltburgin ainutlaatuisuus versoo sydämen ja mielen yhteensulautumisesta, jota palvelee moitteeton tekniikka ja motivoi syvä ja muuttumaton rakkaus 1900-luvun suurta säveltäjäpianistia kohtaan” -Gramophone

Nuoren polven suurimpiin pianotähtiin kuuluva israelilainen Boris Giltburg tunnetaan loisteliasta ja sielukkaista tulkinnoistaan. Häntä pidetään yhtenä merkittävimmistä Sergei Rahmaninovin pianomusiikin tulkeista maailmassa. Mäntän ohjelman keskiössä on 150-vuotisjuhlaa viettävän Rahmaninovin rakastettu kokoelma 13 Preludia op. 32.

HUOMIO!
Lipunmyynti loppuu verkossa klo 12, mutta lippuja myynnissä Serlachius-museo Göstan lipputiskillä konsertin alkuun saakka mikäli lippuja vielä jäljellä.


OHJELMA (Konsertin ohjelma on laajentunut 19.7.2023)

Sergei Rahmaninov (1873–1943): Pianosonaatti nro 1 op. 28

väliaika

Sergei Rahmaninov: 
The Isle of the Dead (Kuolleiden saari) op 29, sov. Boris Giltburg
13 preludia op. 32 


Oikeudet ohjelmanmuutoksiin pidätetään. Konsertin ohjelma on muuttunut 10.3.2023 ja laajentunut 19.7.2023.
Taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Kivijärvi-salissa klo 18.00.
Väliaika alkaa n. klo 19.15. Konsertti päättyy n. klo 20.35.


KONSERTTILIPUT

  • 58 €/peruslippu: aikuiset
  • 45 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkeä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


Lisäpalvelut varauksen yhteydessä

Ohjelmakirja

Osta ohjelmakirja ennakkoon! Hinta 15 €/kpl, sisältää postituskulut. Saat kirjan postitse ennen Mäntän musiikkijuhlien alkua, kun tilaat sen viimeistään 15.7. Ohjelmakirjaa voi ostaa myös paikan päältä.

Väliaikatarjoilu Autereen tuvassa

Voit tilata väliaikatarjoilun vaivattomasti etukäteen. Tunnelmallisessa tuvassa Göstan pihapiirissä tarjoillaan herkullista kantarellipiirasta tai suklaaleivosta mehustettujen vadelmien kera, 9 €/hlö. Kahvi tai tee kuuluu hintaan. Tarjolla on myös muita kahvilatuotteita ja virvokkeita.

Konsertti-illallinen ravintola Göstassa

Neljän ruokalajin Taidemenu (56 €) kruunaa illan! Varaa paikkasi konsertin jälkeiselle illalliselle taidemuseon upeaan ravintolaan.LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeukset ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa.

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin:

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi