10.11. Opastus virtuaaligalleriassa: Itse toisena

10.11. klo 18.00 opastus virtuaaligalleriassa: Itse toisena

Gösta Serlachiuksen taidesäätiön kokoelmat kuuluvat pohjoismaiden merkittävimpiin yksityisiin taidekokoelmiin. Itse toisena -virtuaalikierroksella tutustumme säätiön klassikkoteoksiin sekä kotimaisen ja ulkomaisen nykytaiteen teoksiin Aura Seikkulan kuratoimassa virtuaalinäyttelyssä. Siinä näkökulmana on toiseus ja ulkopuolisuus itsessämme, (toisaalta myös sattumanvaraisuus, katsominen, ihmisyys ja oman itseyden pohtiminen). Online-galleriassa teosten mittasuhteilla leikittely antaa tilaa myös omille tulkinnoille ja ajatuksille.

Opas johdattaa kierrokselle Serlachius-museoiden virtuaaligalleriaan, jonka ripustus kytkee Serlachiuksen taidekokoelman teoksia rinnakkain uudella tavalla. Virtuaaliopastus tapahtuu etänä ja suorana Teamsin välityksellä (kyseessä ei ole tallenne). Kesto on noin 40 minuuttia. Virtuaaliopastuksen päätteeksi on mahdollista keskustella taiteen herättämistä ajatuksista. 

Tervetuloa mukaan! 

Hinta:
10 €/hlö
Museokortti ei käy virtuaaliopastuksissa maksuvälineenä.

Mikäli takuulähtömme ajankohta ei sovi, voit tilata myös yksityisen virtuaaliopastuksen myyntipalvelun kautta: myynti@serlachius.fi tai p. 03 488 6801 (minimihinta yksityisopastuksille on 50 €).

HUOMIOITHAN SEURAAVAT ASIAT:

  • Verkon nopeuden tulisi olla vähintään 10 Mbit/s tai 4G-yhteys
  • Opastukselle voi liittyä joko Teams-sovelluksen tai verkkoselaimen kautta.
  • Tietokoneessa Teams toimii varmimmin uusimmilla Edge-, Chrome- tai Safari-selaimilla, ja mobiililaitteissa ainoastaan Teams-sovelluksella.
  • Serlachius-museoiden tietosuoja
  • Virtuaaliopastuksen tallentaminen on kielletty.

TARKEMMAT OSALLISTUMISOHJEET JA TEAMS-LINKKI LÄHETETÄÄN VAHVISTUKSEN YHTEYDESSÄ SÄHKÖPOSTIIN. KATSO ERITYISESTI JÄLKIMMÄINEN PDF-LIITE (“TICKET”).

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. (03) 488 6801
myynti@serlachius.fi