1.8. klo 18.30 Tiffany Poon

Mäntän musiikkijuhlat 2023

Tiistai 1.8.2023 klo 18.30
Avajaiskonsertti Tiffany Poon
Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-sali
40/30 €

Hongkongilaissyntyinen 26-vuotias Tiffany Poon on säkenöivän omaperäinen pianotaitelija ja todellinen uuden sukupolven muusikko. Poon aloitti opinnot Juilliardissa 8-vuotiaana ihmelapsena ja on kilpailuvoittojen myötä luonut konserttiuraa jo neljällä mantereella.

Tiffany Poon pyrkii avaamaan klassisen musiikin mystiikkaa ja tuomaan sille lisää yleisöä YouTube-kanavallaan, jonka tilaajamäärä on kohonnut jo huomattavasti yli 300 000. Poonin viimeaikaisiin projekteihin kuuluu hyväntekeväisyysjärjestö Together With Classical, joka tarjoaa muusikoille ja erilaisista taustoista tuleville ihmisille mahdollisuuden kokoontua yhdessä klassisen musiikin äärelle.

Viime ajat Tiffany on paneutunut erityisesti Robert ja Clara Schumanniin ja heidän musiikkiaan kuullaan myös Mäntässä.

HUOMIO!
Lipunmyynti loppuu verkossa klo 12, mutta lippuja myynnissä Serlachius-museo Göstan lipputiskillä konsertin alkuun saakka mikäli lippuja vielä jäljellä.


OHJELMA

Clara Schumann (1819–96): Masurkka op. 6 nro 5 
Robert Schumann (1810–56): Davidsbündlertänze (Daavidinliittolaisten tansseja) op. 6 

väliaika

Felix Mendelssohn (1805–47): Lied ohne Worte (Sanaton laulu), op.19 nro 1 
William Sterndale Bennett (1816–75): Diversion (Ajanviete) op.17 nro 2 (sov. Clara Schumann), Musical Sketch (Musiikillinen luonnos) op. 10 nro 1 
Fryderyk Chopin (1810–49): Nokturno op. 15 nro 3 
Adolf von Henselt (1814-1889): Nokturno op. 6 nro 1, Nokturno op. 6 nro 2 
Robert Schumann (1810–56): Faschingsschwank aus Wien (Laskiaiskujeita Wienistä), op. 26 


Oikeudet ohjelmanmuutoksiin pidätetään.
Taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Kivijärvi-salissa klo 18.00.
Väliaika alkaa n. klo 19.10. Konsertti päättyy n. klo 20.15.


KONSERTTILIPUT

  • 40 €/peruslippu: aikuiset
  • 30 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnastata

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkeä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


Lisäpalvelut varauksen yhteydessä

Ohjelmakirja

Osta ohjelmakirja ennakkoon! Hinta 15 €/kpl, sisältää postituskulut. Saat kirjan postitse ennen Mäntän musiikkijuhlien alkua, kun tilaat sen viimeistään 15.7. Ohjelmakirjaa voi ostaa myös paikan päältä.

Väliaikatarjoilu Autereen tuvassa

Voit tilata väliaikatarjoilun vaivattomasti etukäteen. Tunnelmallisessa tuvassa Göstan pihapiirissä tarjoillaan herkullista kantarellipiirasta tai suklaaleivosta mehustettujen vadelmien kera, 9 €/hlö. Kahvi tai tee kuuluu hintaan. Tarjolla myös muita kahvilatuotteita ja virvokkeita.

Illallinen ravintola Göstassa

Neljän ruokalajin Taidemenu (56 €) kruunaa illan! Varaa paikkasi konsertin jälkeiselle illalliselle taidemuseon upeaan ravintolaan.LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeukset ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa. 

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin:

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi