Näyttelykoordinaattori

31.05.2021

Näyttelykoordinaattori Serlachius-museoihin

Gösta Serlachiuksen taidesäätiön ylläpitämät Serlachius-museot Gustaf ja Gösta toimivat Mänttä-Vilppulassa ja ovat yksi kaupungin suurimmista työnantajista. Museot tunnetaan merkittävästä taidekokoelmasta, kiinnostavasta näyttelytoiminnasta sekä teollisuuspaikkakunnan ja sen perustajasuvun historiaa tallentavasta kokoelmasta. 

Serlachius-museoiden näyttelytuotantotiimi vastaa näyttelyiden toteuttamisesta ennakkosuunnittelusta rakentamiseen ja installointiin sekä ylläpitoon. Tehtäviin kuuluu myös näyttelytekniikka sekä verstaan ja varastojen organisointi ja ylläpito. 

Näyttelytuotantotiimissämme on nyt avoinna näyttelykoordinaattorin puolitoista vuotta kestävä määräaikainen työsuhde. Työn aloitusaika on heinäkuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Näyttelykoordinaattori hoitaa näyttelyprosessiin liittyviä töitä: sopimus- ja korvausasioita, teoslainoja ja -logistiikkaa, tekstien käsittelyä ja käännättämisiä, matkoja ja majoituksia, projektien etenemisen seuraamista ja yhteyksiä eri tekijöiden välillä. Toivomme museo- ja taidealan tuntemista, hyvää kielitaitoa, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä erinomaisia sosiaalisia taitoja ja organisointikykyä.

Odotamme hakemuksia 18.6.2021 mennessä osoitteessa Serlachius-museot, Juha Roponen, Joenniementie 47, 35800 Mänttä tai sähköpostitse juha.roponen@serlachius.fi.

Liitä hakemukseen ansioluettelo ja palkkatoive.

Tiedusteluihin vastaa suunnittelupäällikkö Tarja Väätänen, p. 044 0642315, tarja.vaatanen@serlachius.fi.