Korona-ajan vierailut

01.12.2020

Vieraile turvallisesti Serlachius-museoissa

Serlachius-museot ovat avoinna yleisölle. Voimme kuitenkin ottaa museoihin rajoitetusti asiakkaita. Varmistat sisäänpääsyn parhaiten ostamalla liput ennakkoon verkkokaupastamme. Ravintola Gösta avautuu jälleen 20.4.

Museoissa on kiinnitetty erityistä huomiota vierailun turvallisuuteen. Muistutamme vieraitamme turvaväleistä muun muassa infotekstein ja kuulutuksin. Asiakaspalvelijamme ohjaavat kävijöitä eri tiloihin rajoitusten mukaisesti.

Toivomme myös asiakkaidemme huolehtivan omalta osaltaan turvaväleistä. Edellytämme kasvomaskin käyttöä vierailun aikana. Myös henkilökuntamme on suojautunut joko visiirein tai kasvomaskein.

Museoissa on kiinnitetty erityistä huomiota siisteyteen ja käsihygieniaan. Käsien desinfiointiainetta on saatavilla useissa pisteissä museoissamme. Museoiden kaikille asiakaspinnoille: tiskeille, kahvoihin, käsijohteisiin ja WC-tiloihin on tehty mikrobeja tappava valokatalyysipinnoite.

Ravintola Gösta avautuu 20.4.

Ravintola Gösta on toistaiseksi suljettu viranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Ovet voidaan avata jälleen tiistaina 20.4.

Serlachius-bussi liikennöi normaalin talviaikataulun mukaan. Myös bussissa siivousta on tehostettu ja saatavilla on käsidesiä. Suosittelemme bussilipun ostamista ennakkoon verkosta. Jos bussiin on tehty runsaasti ennakkovarauksia, liikenteeseen pyritään varaamaan suurempi bussi, jotta turvavälit voidaan säilyttää.

Banksy-näyttely

Tämänhetkisten rajoitusten mukaan Banksy. A Visual Protest -näyttely on loppuunvarattu, mutta uskomme, että rajoitukset helpottuvat asteittain. Avaamme uusia vierailuaikoja näyttelyyn, jos rajoitukset helpottuvat.