Korona-ajan vierailut

01.12.2020

Vieraile turvallisesti Serlachius-museoissa

Serlachius-museot ovat avoinna viranomaisten antamia suosituksia ja ohjeistuksia noudattaen. Museoissa on kiinnitetty erityistä huomiota vierailun turvallisuuteen. Voimme ottaa museoihin rajoitetusti asiakkaita. Varmistat sisäänpääsyn parhaiten ostamalla liput ennakkoon verkkokaupastamme.

Serlachius-museot pidetään avoinna Pirkanmaalle 2.12.2020–8.2.2021 annettujen koronohjeistusten puitteissa. Suositusten mukaan museoihin voidaan ottaa kerralla sisälle 10 henkilöä museorakennusta kohden. Asiakaspalvelijamme ohjaavat kävijöitä eri tiloihin rajoitusten mukaisesti.

Muistutamme vieraitamme turvaväleistä muun muassa infotekstein ja kuulutuksin. Toivomme myös asiakkaidemme huolehtivan omalta osaltaan turvaväleistä.

Edellytämme kasvomaskin käyttöä vierailun aikana. Myös henkilökuntamme on suojautunut joko visiirein tai kasvomaskein.

Museoissa on kiinnitetty erityistä huomiota siisteyteen ja käsihygieniaan. Käsien desinfiointiainetta on saatavilla useissa pisteissä museoissamme.

Museoiden kaikille asiakaspinnoille: tiskeille, kahvoihin, käsijohteisiin ja WC-tiloihin on tehty valokatalyysipinnoite, joka tappaa erilaisia mikrobeja. Pinnoituksen suoritti suomalaista huipputeknologiaa hyödyntävä yritys Nanoksi Finland.

Ravintola palvelee, Serlachius-bussi liikennöi

Ravintola Göstassa on vähennetty asiakaspaikkoja, ja pöytien etäisyys toisistaan on turvavälisuositusten mukainen. Museoita koskevat rajoitukset asiakasmäärissä eivät kuitenkaan koske ravintolaa. Ravintolassa on pöytiintarjoilu. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä etukäteen ravintola@ravintolagosta.fi tai p. 040 708 5572.

Serlachius-bussi liikennöi normaalin talviaikataulun mukaan. Myös bussissa siivousta on tehostettu ja saatavilla on käsidesiä. Suosittelemme bussilipun ostamista ennakkoon verkosta. Jos bussiin on tehty runsaasti ennakkovarauksia, liikenteeseen pyritään varaamaan suurempi bussi, jotta turvavälit voidaan säilyttää.