Serlachius museot

KOM MODIGT
FRAM

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik. Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Öppet sommartid 1.6.–31.8. varje dag kl. 10–18.

Sulje

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik. Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Öppet
sommartid 1.6–31.8. varje dag kl. 10–18
vintertid 1.9.–31.5. ti–sö kl. 11–18
Stängt 6.12., 24–25.12., 31.12., 25.3. och 30.4.

KOM MODIGT
FRAM

Restaurang-
tjänster

För gruppbokningar kontakta museernas säljtjänst
tfn +358 40 166 3480 eller +358 3 488 6800.

Restaurangtjänster utan museitjänster, kontakta +358 40 708 5572.

Länk till restaurangens websida

 

  • Kattaus.jpg
  • Rapukakku.jpg
12

Restaurangtjänster

Vill ni njuta av en enkel och delikat lunch eller en uppiggande kopp kaffe i samband med ert besök? Eller vill ni ge era gäster ett speciellt tillfälle att bekanta sig med goda smaker?

Restaurang Gösta kan ordna med såväl gruppluncher som konferens och kaffeservering. Restaurangen anordnar även krävande middag med vinrekommendationer. Oavsett om ert sällskap är litet eller stort ger restaurangens personal er grupp professionell service.

Våra köksmästare Henry Tikkanen och Pekka Terävä är erfarna och uppskattade experter inom branschen. Båda har tilldelats utmärkelsen Årets Kock och har representerat Finland på de internationella arenorna.

Som grund i smaknjutningarna på restaurang Gösta väljer våra köksmästare lokala, förstklassiga råvaror efter säsong. Sina influenser till delikatesserna söker de även utanför vårt lands gränser. ”Lokalt globalt”, konstaterar Henry och Pekka.

Boka er grupps måltider alltid i förväg på våra museers försäljningstjänst tfn +358 (0)40 166 3480 eller (0)3 488 6800.