Serlachius museot

Käykää rohkeasti
pidemmälle

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Serlachius-museot ovat avoinna kesällä 1.6.–31.8. joka päivä 10–18, talviaikaan 1.9.–31.5. ti–su 11–18.

Sulje

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Avoinna:
talviaikaan 1.9.–31.5. ti-su klo 11–18
kesäaikaan 1.6.–31.8. joka päivä klo 10–18


Käykää rohkeasti
pidemmälle

Sukella päähenkilöön taideympäristössä -kirjoittajakurssi

Gösta, 17.1. klo 17:00

Sukella päähenkilöön taideympäristössä -luovan kirjoittamisen kurssi järjestetään Serlachius-museo Göstassa perjantaina 17.1. klo 17–20 ja lauantaina 18.1. klo 9–16.

Kurssi pohjautuu Tasapainon Avaimet -menetelmään, jota on sovellettu jo vuosikymmeniä itsensä johtamisen ja vuorovaikutuksen alueilla lähinnä työelämässä.

Pohjana on amerikkalaisen psykologin ja terapeutin José Stevensin (Ph.D.) kolmen vuosikymmenen käytännön kokemus ja sille perustuva Personality Profile System -koulutuskonsepti, jonka on Suomeen tuonut ja mukauttanut Carita Nyberg. Luovan kirjoittamisen työkaluston kirjoittajien iloksi on kehittänyt kirjoittajaohjaaja ja tietokirjailija Anne Lukkarila / AK Kustannus.

Näitä persoonaan ja käyttäytymiseen liittyviä näkökulmia on kaikkiaan yhdeksän. Voit käydä vaikka kaikki kurssit haluamassasi järjestyksessä – tai vain yhden kurssin. Kukin kurssi toimii itsenäisenä kokonaisuutena.

Serlachius-museoissa järjestettävällä kurssilla sukelletaan henkilögalleriaan arkkityyppien ja toimintatapojen kautta. Kurssilla yhdistetään avainvalmennukseen syvällinen tieto ihmistyypeista sekä se, miten voit syventää tietoa henkilöhahmosta luovan kirjoittamisen kaikissa lajeissa: olipa kyseessä proosa, lyriikka, draama tai tietokirjoittaminen. Kurssilla tehdään pikatestejä ja itsearviointeja, joiden avulla opitaan itse työkalu ja samalla saadaan tuloksen liittyen omaan persoonaan. Kirjoitusharjoituksissa opittua sovelletaan omiin henkilöhahmoihin, jo olemassa oleviin tai kurssilla luotaviin.

Mäntän kurssilla menetelmän työkalujen lisäksi haetaan insipiraatiota taidemuseo Göstan tarjonnasta. Tule mukaan uudenlaiselle luovan kirjoittamisen kurssille, jossa kehitetään taitoja myös taiteen keinoin.

Kouluttajana toimii Anne Lukkarila, luovan kirjoittamisen ohjaaja ja titetokirjailija.

Ilmoittautuminen 12.12. mennessä. Kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi määräpäivään mennessä. Lisätiedot kurssista: Serlachius-museot, myyntipalvelu, p. 040 166 3480, myynti@serlachius.fi.

Osta kurssi suoraan verkosta TÄSTÄ.

www.akkukustannus.com ja www.kirjoitaparemmin.fi