Serlachius museot

Käykää rohkeasti
pidemmälle

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Serlachius-museot ovat avoinna talviaikaan 1.9.–31.5. ti-su klo 11–18.

Sulje

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Avoinna:
talviaikaan 1.9.–31.5. ti-su klo 11–18
kesäaikaan 1.6.–31.8. joka päivä klo 10–18

Käykää rohkeasti
pidemmälle

Food & Art

Gösta, 24.8. klo 10:00

Food & Art - tapahtuma kerää hyvän ruoan ja taiteen ystävät Serlachius-museoihin. Päivällä nautitaan taiteen maustamia lounaita tai maistelupaloja Göstalla, Gustafissa istahdetaan iltapäiväteelle. Tapahtuman illallisella nähdään peräti viisi Michelin-kokkia, jotka johtavat Euroopan parhaita museoravintoloita.

Tapahtuu Göstalla
French Market Kivijärvi-salissa 10–16
Taiteen maustama lounas ravintola Göstassa 11–15 (ks. tarkemmat tiedot alla)
Göstan Chef's Menu 18–
Olo pop-up 18–

Tapahtuu Gustafissa
Afternoon tea Serlachius-museo Gustafissa: kattaukset klo 14 ja 16.

Food & Art -tapahtumasta vastaa FoodCamp Finland Oy. Ohjelma- ja aikataulumuutokset mahdollisia.

Ravintola Göstan Taiteen maustama lounas
Kuvittaja-graafikko Matti Pikkujämsä taiteilee lounaan yhteydessä suosittuja pop-up muotokuvia.
Menu
Punajuuri-consomme, häränhäntää ja tattia
Hiillostettua siikaa, artisokkaa ja lipstikkaa
Grillattua rypsiporsaan plumaa, sinapinsiemenkastiketta sekä selleriä
Ruusulla maustettua maitosuklaata, vadelmia ja vadelmasorbet

Neljä ruokalajia                            48,00 e
Kolme ruokalajia                          42,00 e

Lisätietoja ja pöytävaraukset: ravintola Gösta, +358 40 708 5572, ravintola@ravintolagosta.fi