Serlachius museot

Käykää rohkeasti
pidemmälle

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Serlachius-museot ovat avoinna kesällä 1.6.–31.8. joka päivä 10–18, talviaikaan 1.9.–31.5. ti–su 11–18.

Sulje

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Avoinna:
talviaikaan 1.9.–31.5. ti-su klo 11–18
kesäaikaan 1.6.–31.8. joka päivä klo 10–18


Käykää rohkeasti
pidemmälle

OPETTAJALLE

Tietoa ja vinkkejä museovierailun suunnitteluun. Aktivoimme oppimaan moniaistillisen kokemisen ja tekemisen kautta. Esitä toiveesi museokäynnistä.

  • opettajalle4.jpg
1

Aktivoimme oppimaan omakohtaisen kokemisen ja tekemisen avulla

Valitaan yhdessä museokäynnille etukäteen teema, jota voimme käsitellä monin eri tavoin opastuksissa, taidekasvatuksessa ja työpajoissa.

Taidemuseo Gösta ja Gustaf-museo sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä toisistaan ja niissä toteutetaan erilaisia ohjelmia. Tämä kannattaa ottaa huomioon päivän ohjelmaa suunniteltaessa.

Tutustu etukäteen koululaisohjelmatarjontaamme alla olevasta kuvakkeesta. Voit valita yhden tai useampia ohjelmia vierailunne yhteyteen.

Valitse tehtäviä tai elokuva ohjelmaan mukaan

Kaikkiin opastettuihin kierroksiin voidaan liittää oppilaille tehtäviä ja Gustafissa myös 30 minuutin elokuva Serlachiuksen tarina, joka käsittelee elämyksellisellä tavalla paperiteollisuuden vaiheita.

Nuorimmille kävijöillemme tarjoamme museoon tutustumista myös Virginien paletti -väritys- ja tehtäväkirjan avulla.

Varaa riittävästi aikaa

Varaa museokäynnille riittävästi aikaa. Opastetut kierrokset kestävät tunnin, mutta tehtävien ja elokuvan kanssa aikaa vierähtääkin jo pari tuntia. Voimme järjestää ohjelmaa parillekin päivälle leirikouluksi asti. Jokaisen ohjelman yhteydessä on kerrottu sen vaatima aika ja ikäsuositus.

Maksaminen ja peruuttaminen

Opettaja maksaa ryhmän saapuessa koko ryhmän maksun lipunmyyntipisteessä. Vierailu voidaan myös laskuttaa, jolloin perimme 5 euron laskutuslisän. Koululaisvarauksia koskevat museoidemme yleiset varaus- ja peruutusehdot. Ne löytyvät alla olevasta kuvakkeesta.

Yleisötyön päällikkö palveluksessanne

Sovi käynnistä yleisötyön päällikön Päivi Nieppolan kanssa, paivi.nieppola@serlachius.fi, 050 465 2777. Hän antaa lisää vinkkejä käyntiänne varten.